dilluns, 11 d’abril del 2011

El món XTEC




BUTLLETIC: És un bloc per a compartir informació relacionades amb les Tic




EDU365: Portal de continguts educatius classificats per etapes.




ESPAILIC:Portal de recursos per als alumnes nouvinguts. 



XTECMÈDIA: Aplega recursos de l’Xtec TV i l’Xtec Ràdio.




ALEXANDRIA: Biblioteca de recursos digitals per a l’aula. 
 




QUADERNS VIRTUALS: Conjunt d'aplicacions de programari lliure que faciliten al professorat de qualsevol nivell i àrea educatius la creació de recursos didàctics multimèdia per tal d'avaluar el progrés i rendiment de l'alumnat.


COL·LEX: Amb el Col·lex pots crear, consultar i compartir col·leccions de fitxes. Des de la part inferior de la pantalla, pots cercar les col·leccions que han fet la resta d'usuaris.

 EDUWIKI:Un espai wiki des de cicle inicial fins a l’ESO.






 VIQUIATLES: Viquiatles és un projecte que té com a objectiu crear coneixement compartit entre l'alumnat de Primària i de Secundària de les escoles i instituts de Catalunya, biblioteques, casals.... a través de continguts publicats a l'eduwiki i de mapes realitzats amb Google Maps.



 XTECBLOCS: Des de la XTECBlocs, el professorat i els centres podeu crear tants blocs com necessiteu i convidar a l'alumnat a participar-hi.

 
 LA PRESTATGERIA: La finalitat principal és posar a l’abast de la comunitat educativa depenent de l'administració catalana materials i procediments que, basats en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, contribueixin a facilitar, actualitzar i millorar les estratègies pedagògiques per la qual cosa proporciona gratuïtament l'esmentat servei d'edició de llibres en línia.


 LA VIQUILLETRA: La Viquilletra és un espai wiki i una metodologia d’ensenyament-aprenentatge per a l’aula de llengua i literatura catalana.






 PROJECTES EN XARXA: Aquest espai col·laboratiu vol ser un referent per al professorat interessat en projectes telemàtics, acostar l'assessorament tècnic i pedagògic i fomentar l'ús de les TIC i la creació de xarxa entre el professorat. La vostra participació és fonamental per aconseguir aquests objectius. Feu servir el correu per fer-nos arribar les vostres propostes, opinions i les informacions que cregueu s'han d'incloure en aquest espai.
 
 ESCOLES EN XARXA  
















PROJECTE ESPURNA 










IEARN PANGEA  















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MOLTES GRÀCIES PEL TEU COMENTARI!
6Q